VIP-dag

VOOR DE SUCCESVOLLE LEIDINGGEVENDE DIE MEER TE DOEN HEEFT DAN HEM/HAAR LIEF IS – EN ER ALLEEN NIET UITKOMT

Heb jij ook het idee dat je alle ballen in de lucht moet houden? Dat je steeds van alles moet doen, het te druk hebt, tien tabbladen open hebt staan op je computer en ook nog eens met een schuin oog je WhatsApp en je social media in de gaten moet houden?

Krijg je bijna een paniekaanval als je je telefoon thuis hebt liggen? En merk je dat – als je hebt besloten een dag voor jezelf in te plannen – je toch weer die afspraak plant omdat de ander niet op een andere dag kan? Zo ziet het leven van veel managers en directeuren eruit. Maar het kan ook anders: makkelijker & meer ontspannen.

Een dag lang samen kijken naar wat écht belangrijk is, prioriteiten stellen en meteen uitvoeren wat jouw leven makkelijker maakt. En je team succesvoller.

Met mij ga je – letterlijk samen – aan de slag! Hoe heerlijk klinkt dat?

Ik werk uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

ALS DIT ZAKEN ZIJN WAAR JE MEE WORSTELT, IS EEN VIP-DAG IETS VOOR JOU!

t

het gevoel dat je alles half doet

Ben je bij je team denk je dat je bij een overleg moet zijn. Zit je bij dat stuuroverleg, heb je je stukken nog niet kunnen lezen, kan je weer niet meepraten en worden er besluiten genomen waar je later last van hebt. Als je je kind ophaalt van de opvang denk je aan dat ene overleg waar je nu niet bij kan zijn. Enzovoorts. Je vindt dat ‘halve gevoel’ helemaal niks!

je weet niet waar je moet beginnen

Alles heeft voor jouw gevoel prioriteit. Hoe bepaal je waar je gewoon mee moet stoppen, wat je los kan laten en wat niet? Of als je begint, waar begin je dan precies mee?!

teveel e-mail

Je inbox puilt uit, je hebt geen overzicht, je weet niet wat je wel en niet gedaan hebt, er komt alleen maar meer in te staan in plaats van minder.

+

Personeelstekort, vacatures, verzuim

Help, hoe begeleid je verzuim, dreigende ziekte, personeelsgedoe goed? Waar begin je, hoe voer je dat moeilijke gesprek, hoe kom je aan de goede mensen, hoe houd je de goede mensen, hoe zorg je ervoor dat het rooster gedicht wordt? 

;

je ervaart extreem veel druk

Er wordt van veel kanten een appèl op je gedaan. Jouw team verwacht heel veel van je, jij bent degene tegen wie men aanschopt en tegelijkertijd heb je een voorbeeldfunctie. Dan is er ook nog de directeur die met hooggespannen verwachtingen naar je kijkt… Die druk is je soms bijna teveel.

Jouw taak/functie/werk is zo complex!

Je hebt te maken met je medewerkers, HR, diverse teams, andere zorgprofessionals, ouders, cliënten, netwerk, management, directie, zorgkantoor en gemeentes. Zo veel, zo complex!

Deze dag draait om jou

Op dit moment werken we in 2 dagdelen ‘corona-proof’ samen. De VIP-dag knippen we dus als het ware op.

Tijdens deze exclusieve dag sta jij als mens en als leidinggevende centraal. Ik verwen je met koffie, thee, lekkers en een luxe lunch op een fijne plek in de natuur én we gaan aan de slag met dat wat jij wilt.

Ik help je zodat je leven en jouw rol als leidinggevende weer in lijn ligt met wie jij in de kern bent. Dat je weer helder kan voelen wat jij belangrijk vindt in je rol van leidinggevende in de organisatie waar jij werkt. Want op die manier ben je aantrekkelijk voor je medewerkers, heb je meer plezier, rust, voldoening en bereik je meer door minder te doen.

Jouw rol als leidinggevende komt weer in lijn met wie je bent.

wat deze dag jou oplevert:

je kan weer echt ontspannen

In je vrije tijd/vakantie kan je weer ouderwets niets doen, echt relaxen en de dingen doen waar je energie van krijgt.

N

Je hebt weer helder waar je voor staat

Jouw waardes komen niet langer in de knel, je hebt duidelijk waar je voor gaat en waar je voor staat! (Ook niet bij een steeds wisselende visie vanuit de directie).

Efficiënter werken - je doet meer in minder tijd

Waar je eerst eindeloos in overleg was met je team, weet je inmiddels elke ochtend gewoon wat je moet en ook gaat doen. Overlegmomenten zijn gestroomlijnd en je hebt eindelijk de tijd voor jezelf en je mensen.

Kwetsbare kant

Je durft je weer kwetsbaar op te stellen, je bent niet meer bang voor de eventuele consequenties. Hierdoor ben je ook weer het voorbeeld dat je wilt zijn voor anderen.

overzicht

Je hebt overzicht over wat voor jou deze dag en de komende tijd belangrijk is en je hebt tijd om te reflecteren en creatieve oplossingen te bedenken. Je plant hier bewust blokken in je agenda voor in.

Je doet niet meer alles wat je gevraagd wordt

Je maakt bewuste keuzes, doet dat zonder schuldgevoel en dus doe je moeiteloos minder en bereik je meer.

Echt maatwerk

De VIP-dag is echt maatwerk. Daarom hebben we voorafgaand aan de VIP-dag eerst een gesprek om te onderzoeken waar jij tegenaan loopt of wat je nu blokkeert in je leiderschap. Die neem ik mee in de voorbereiding van de VIP-dag.

Aan het eind van de VIP-dag loop je met energie, helderheid en focus voor je volgende stappen de deur uit. 

Daarna kun je zelf aan de slag. Gedurende een half jaar hebben we dan nog een aantal coachsessies waarin we kijken hoe het met je gaat en waar je in de praktijk nog tegenaan loopt.

Naar huis met energie, helderheid en focus.

Waar, wanneer & hoeveel?

De VIP-dag vindt plaats op een nog nader te bepalen dag én op een mooie locatie in Putten, van 10.00 tot 15.00 uur.

Je investering is €1500,- exclusief btw. Dat is inclusief een lekkere en gezonde lunch, thee, koffie en versnaperingen. 

Op dit moment knippen we de VIP-dag in 2 delen op, zodat we geheel volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen samenwerken.

Jouw BONUS:

Twee calls van een halfuur met mij. We plannen die calls in na de VIP-dag, zodat we samen kunnen zorgen dat je de helderheid en focus die je tijdens de dag hebt opgedaan, blijft. 

Ben je enthousiast geworden? Dan ga ik graag met je in gesprek voor een vrijblijvende intake, zodat we samen kunnen bekijken of deze VIP-dag passend is en wanneer we afspreken.

Ik ben Emmy van der Knaap;

Bevlogen (organisatie) coach

Mijn missie is de zorg in Nederland beter maken. Dit doe ik vanuit een integrale benadering en visie die ik vertaald heb in mijn model “Werken met Emmy”. Dit zodat het werken met managers en leidinggevenden en teams in de zorg nóg professioneler wordt.

Met een zeer brede en uitgebreide kennis en kunde op het gebied van HR, verbetertrajecten, coaching en training sta ik voor je klaar. Vanuit mijn passie om verschil te maken en met lef & moed keuzes te maken, help ik je verandersucces te bereiken.