Klantervaringen

Klanten aan het woord over werken met mij

Klant-ervaringen

Klanten aan het woord over werken met mij

Ik nam contact met Emmy op omdat ik haar ken uit het verleden en een veilig gevoel bij haar had/heb. Zo goed dat ik haar al verschillende keren had aanbevolen en over haar had gepraat in positieve zin.

Dus toen binnen mijn werk de druk opliep (met onder andere een moeilijke casus waar ik ethisch gezien heel ongemakkelijk van werd) besloot ik een VIP-dag met Emmy te gaan doen. Want mijn mijn waarden en normen begonnen enorm te schuren met wat er op het werk gebeurde en daar wilde ik graag hulp bij.

Door het doen van een VIP-dag met Emmy voelde ik weer veiligheid en vrijheid. Ik kon het zoeken bij mezelf en mijn eigen verantwoordelijkheid dragen. Ik ben sterker geworden in het beschermen van mijn normen en waarden en durf dit ook uit te dragen.

Verder bevestigde de dag voor me dat ik meer wil weten over systemisch werken in organisaties en dat ik hier een training over wil volgen. Omdat ik dat na de VIP-dag ook meer uitdroeg, ben ik opgenomen in een speciaal programma over ‘werken in de driehoek’ opgenomen. Dat vind ik ongelofelijk fijn en daar ben ik trots op.

Leidinggevend zorgmanager

Emmy is een hele prettige collega om mee samen te werken. Zij is een ervaren, empathisch en betrokken hoofd P&O die goed de verbinding legt met haar team en de rest van de organisatie. Ze creëert een fijne en open sfeer, staat open voor feedback, maar als het nodig is gaat zij moeilijke gesprekken niet uit de weg. Dit doet zij met humor en een gulle lach. Kortom, een vakvrouw met het hart op de goede plek! 

Loes Borghuis

Bestuurssecretaris bij De Passerel

Emmy van der Knaap is een leidinggevende die van alle markten thuis is. Emmy heeft als teamhoofd en als hoofd P&O a.i. gewerkt bij de Passerel en heeft een belangrijke  bijdrage geleverd in de gewenste veranderingen. Als teamhoofd heeft ze leiding gegeven aan een locatie waar tijdelijk geen leidinggevende beschikbaar was en heeft ze een bijdrage geleverd aan het verbeterproces op de locatie.

Als hoofd P&O heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd in de professionaliseringslag van de afdeling en aan een aantal urgente  thema’s als verzuim, arbeidsmarktbeleid en opleiden.

Emmy is een sterke leidinggevende die dicht bij haar mensen staat, maar ook duidelijk koers weet te bepalen. Emmy beweegt zich in elke situatie met veel enthousiasme en flair. Ze heeft het vermogen om de juiste vragen te stellen, die maken dat medewerkers zelf in beweging komen.

Daarnaast is Emmy een vakvrouw die daar waar nodig zelf de handen uit de mouwen steekt om tot een goed resultaat te komen. Een gesprek met Emmy leidt altijd tot een stap voorwaarts.

Ik wil Emmy dan ook van harte aanbevelen!

Aukina de Bruin

Bestuurder bij De Passerel

Ik heb een aantal jaren met Emmy mogen samenwerken, zij is een enthousiaste en empathische persoon vol daadkracht. Zij kan dicht naast medewerkers staan maar ook op afstand sturen, dus anticiperen op afstand en nabijheid.

Aan de ene kant is Emmy praktisch ingesteld en kan zij snel overzien wat er nodig is en daar acties op uit zetten. Daarnaast kan zij ook van een afstand naar zaken kijken, analyseren en op strategische wijze denken. Emmy kan op diverse manieren communiceren en heeft een grote mate van sensitiviteit.

Het ontwikkelen van nieuwe werkvormen en dienstverlening behoren tot haar capaciteiten. En niet te vergeten; het is heel plezierig om met Emmy te sparren rond complexe vraagstukken en ze is een heel plezierige collega.

Simone Scheringa

Toen ik met Emmy in gesprek kwam merkte ik dat alleen al een kort gesprek met haar wat te weeg bracht. Na het invullen van de vragenlijst en de confrontatie met mijn eigen antwoorden heb ik snel mijn fitbit (sporthorloge) weer omgedaan en meer beweging in mijn leven aangebracht. Het gesprek met Emmy was open, verhelderend en helemaal niet kritisch. Misschien had ik stiekem wel een fronsende blik verwacht mijn eetpatroon… Emmy liet me zien waar nog meer mogelijkheden lagen qua beweging en voeding. Ze gaf toepasbare tips die ik echt ter harte heb genomen. Zij zorgde voor een open gesprek en stelde mooie verdiepende vragen. Ik ga aan de slag met nog beter voor mezelf zorgen. Echt een aanrader dus om met Emmy om tafel te gaan.
Christel van Lunsen

Je komt zelden zo iemand als Emmy tegen. Als ik aan haar kwaliteiten denk, komt als eerste integriteit naar boven, integer zijn en het goede doen, ook als niemand kijkt. Ze is sensitief en zet dit in in het contact met mensen met wie zij werkt. Emmy weet mensen op de goede plek te zetten in de organisatie en is mede daardoor een goede verandermanager. Zij durft zichzelf ook te laten raken en gebruikt dit om verder te groeien. Daarbij heeft Emmy een zakelijke insteek die zij inzet zonder haar warmte en sensitiviteit te verliezen; dit is een mooie balans. Zij weet zich te onderscheiden daar waar het op aan komt. In de verschillende keren dat ik met Emmy samenwerkte heb ik deze kwaliteiten als heel positief ervaren. Elk mens, medewerker en organisatie mag zich gelukkig prijzen met Emmy om mee samen te werken.

Kees Boudewijn Haeck

http://haeckworx.com

Bij ’s Heeren Loo heb ik Emmy leren kennen als een bevlogen manager a.i., die op een natuurlijke wijze de leiding neemt en geeft. Met als resultaat dat zij binnen no time het vertrouwen geniet van de staf en medewerkers. Het is een waar genoegen om met zo’n manager samen te werken en met haar de verschillende werkprocessen te optimaliseren.

Emmy zegt waar het op staat, zonder het respect te verliezen voor de ander. Bij Emmy kan je altijd terecht.

Ook als coach heeft zij de verschillende teams op het juiste pad gekregen. Eén van haar grote talenten is dat zij mensen met elkaar verbindt, waardoor een goede sfeer op kantoor en daarbuiten in het veld ontstaat.

Soms kom je pareltjes tegen in je werkzame leven en zij is daar één van. Een topmanager.

Bep Pronk-Korving

ControlEnter

Je kunt hier een berichtje achterlaten

Wil je met me connecten via LinkedIn? Leuk! Je vindt me hier.

Vind je het makkelijker als ik met jou contact opneem? Laat dan hiernaast je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Mijn gegevens:
Emmy van der Knaap
Gebbekuillaan 21 A
3881 TV Putten

BTW: NL001978630B51
KvK: 08155504