Klantervaringen

Klanten aan het woord over werken met mij

Klant-ervaringen

Klanten aan het woord over werken met mij

Je komt zelden zo iemand als Emmy tegen. Als ik aan haar kwaliteiten denk, komt als eerste integriteit naar boven, integer zijn en het goede doen, ook als niemand kijkt. Ze is sensitief en zet dit in in het contact met mensen met wie zij werkt. Emmy weet mensen op de goede plek te zetten in de organisatie en is mede daardoor een goede verandermanager. Zij durft zichzelf ook te laten raken en gebruikt dit om verder te groeien. Daarbij heeft Emmy een zakelijke insteek die zij inzet zonder haar warmte en sensitiviteit te verliezen; dit is een mooie balans. Zij weet zich te onderscheiden daar waar het op aan komt. In de verschillende keren dat ik met Emmy samenwerkte heb ik deze kwaliteiten als heel positief ervaren. Elk mens, medewerker en organisatie mag zich gelukkig prijzen met Emmy om mee samen te werken.

Kees Boudewijn Haeck

http://haeckworx.com

Bij ’s Heeren Loo heb ik Emmy leren kennen als een bevlogen manager a.i., die op een natuurlijke wijze de leiding neemt en geeft. Met als resultaat dat zij binnen no time het vertrouwen geniet van de staf en medewerkers. Het is een waar genoegen om met zo’n manager samen te werken en met haar de verschillende werkprocessen te optimaliseren.

Emmy zegt waar het op staat, zonder het respect te verliezen voor de ander. Bij Emmy kan je altijd terecht.

Ook als coach heeft zij de verschillende teams op het juiste pad gekregen. Eén van haar grote talenten is dat zij mensen met elkaar verbindt, waardoor een goede sfeer op kantoor en daarbuiten in het veld ontstaat.

Soms kom je pareltjes tegen in je werkzame leven en zij is daar één van. Een topmanager.

Bep Pronk-Korving

ControlEnter

Door werkgerelateerde problemen en door de ziekte van mijn partner was ik uit verbinding met mezelf. Door het niet herkennen wat ik nodig had ontstond er een verharding in mezelf. Ik liep hier tegenaan en wilde het anders.

Door de gesprekken met Emmy kreeg ik inzicht in mijn eigen handelen en reageren naar bepaalde mensen toe. Door verschillende opstellingen te doen werd het voor mij inzichtelijk en vooral te begrijpen waardoor dat kwam. Ik kan nu loslaten en met liefde naar mezelf kijken waardoor ik nu ook met een andere blik naar anderen kijk.

Emmy had in deze verandering een hele grote rol. Ik zou haar zeker aanbevelen aan anderen!

Ik voelde me veilig om te zeggen wat ik ervaarde. Emmy kan dat mooi verwoorden, ombuigen, me inzicht geven. Emmy haar luisterend oor heeft ervoor gezorgd dat ik me lichter voelde. Het zware gevoel heb ik nu niet meer.

Emmy is een heel mooi mens met veel levenservaring, empathie en heeft ook inzicht in wat de ander nodig heeft. Ze stelt zich professioneel op en ze geeft je toch het gevoel dat je gewoon met een vriendin zit te praten. Het voelt veilig en vertrouwd.

Door de gesprekken en inzichten heb ik keuzes gemaakt die ik aan het begin van de coaching nooit bedacht had.

Jannie Sangers 59 jaar

Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg

Ik was op zoek naar meer plezier en voldoening in mijn werk en privé. Ik kon moeilijk grenzen voelen, kwam onzeker over, had weinig energie, ik maakte mijzelf klein en kon moeilijk aangeven wat ik nodig heb.

Hierdoor straalde ik niet uit wat ik voelde en werden mijn kwaliteiten niet gezien door de mensen om mij heen. Ook kon ik mijn grenzen niet aangeven en kreeg hierdoor steeds minder energie.

Door de coaching van Emmy heb ik nieuwe inzichten gekregen in mijn kunnen en doen, hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik heb geleerd om echt te voelen en mijn grenzen aan te geven en niet weg te lopen voor de situatie. Nu heb ik weer energie en plezier in mijn werk en privé en ben ik niet meer te streng voor mijzelf.

Deze verandering komt mede doordat Emmy een open, geduldig, enthousiast, eerlijk en humoristisch persoon is, ze werkt met hart en ziel!

Maribel Croes

Begeleider B+

Emmy is een prettige (interim) manager. Zij is in te zetten op zorggroepen (GGZ/VG) maar ook prima als HR sparringspartner in een adviesrol. Ik heb Emmy leren kennen als interim Manager Zorg in de verstandelijk gehandicapten zorg. Zij kan teams goed tijdelijk waarnemen met behoud van de leidinggevende stijl dat personeel gewend is. Zij kijkt, past zich aan, en neemt naadloos zaken over/waar.

Emmy zal niet snel zomaar heftige veranderingen doorvoeren als dit niet wordt gevraagd. Zij doet wat zij zegt, en zegt ook wat zij doet. Emmy is betrouwbaar, bereikbaar, emotioneel beschikbaar en sensitief. Uniek wat mij betreft voor een interim manager zorg.

Rachel Hendriks

Voor ik ging werken met Emmy was ik vastgeroest in mijn baan. Ik had besloten om er niet mee door te gaan, maar had geen idee in welke richting ik wilde gaan met mijn verdere loopbaan. Daardoor stond ik als het ware stil en verloor ik veel energie. 

Omdat ik moeite heb om verstand en gevoel te integreren twijfelde ik over het starten met coaching. Maar ik merkte wel dat ik behoefte had om te voelen en te herontdekken wat ik al wist en dat te waarderen. Zodat ik nieuwe keuzes kon maken. 

De coaching met Emmy heeft me helderheid opgeleverd over wie ik ben en hoe ik wil zijn. Het heeft me geleerd dat ik mag dromen en voelen over de grenzen van wat opportuun, economisch of veilig is. In de coaching realiseerde ik me dat er geen werkelijke scheiding is tussen mijn werken, mijn leven en mijn persoon. Ik moest op zoek naar wat ik al wist. Het gaf lucht om adem te halen in een nieuwe situatie. 

Het was prettig dat ik zelf alles mocht doen, maar dat Emmy met rust en acceptatie leiding gaf om tot de kern te komen. Zo was ik niet continu met de periferie bezig. 

Emmy is een mooi mens, echt in het eigen leren en delen én in het leiden als coach. Ze heeft de rust om je te laten zoeken en ervaren. Ook heeft ze de diepte van geest om het hele proces boeiend te maken (en dat gebeurt niet zo heel vaak). 

Ik zou Emmy dan ook van harte aanbevelen. Met name omdat ze volkomen eerlijk is. Dat maakt dat coaching hoe dan ook waarde heeft.

Mark Braams

Voordat ik mijn coaching traject bij Emmy ging doen, had ik niet helder waarom mijn werk mij meer energie koste dan opleverde. Ik zag niet in dat ik zo mijn best deed om iets te zijn wat ik niet ben. Ik was alleen maar bezig met laten zien dat ik hard werkte. En dat zorgde voor gevoelens van onzekerheid, onvrede en gewoon het gevoel dat ik niet meer gelukkig was.

Door met Emmy te werken heb ik inzicht gekregen in mijn krachten en waarom dit krachten zijn. En vooral dat het ok is om niet alles te weten en niet alles te kunnen. Ik ben prima zoals ik ben. Stille krachten zijn ook krachten.

Emmy heeft me laten zien dat ik de antwoorden/krachten al in mij heb. Ze heeft me laten ervaren hoe ik deze antwoorden/krachten ook mag accepteren en omarmen. Dat ik niet altijd sterk kan zijn. En dat het goed is om twijfels en onzekerheden te hebben en hoe ik die beter kan kanaliseren.

Over Emmy kan ik zeggen dat ze duidelijk en direct is. Ze windt er geen doekjes om. Ze zet mij aan tot nadenken en zoeken in mezelf. Alles is er al… Soms moet je even zoeken om te weten waar het is. Emmy wijkt van de standaarden af en daarom beveel ik haar van harte aan.  

Voordat ik het coaching traject in ging twijfelde ik wel. Ik had gedachten als: coaching is voor zwakkeren… Alles is ok, dus waarom heb ik het nodig… Totdat het echt niet meer ging en ik blij was met Emmy hierin op te lopen.

Afgelopen jaar was een jaar van afsluiten en beginnen, stappen nemen die ik nooit had durven nemen en erachter komen dat alles in mezelf zit. En het cliché dat wanneer je van jezelf houdt anderen dat zien. Ik heb nog nooit zoveel emoties verwerkt als in het afgelopen jaar en kan in volle overtuiging zeggen: het was een prachtig jaar!

Kiyoe Stam Hilgers

Manager Zorg

Voordat ik met Emmy ging werken was ik uit balans. Ik was op zoek naar het juiste pad. Mijn energie was op. Ik wist dat er iets moest gebeuren toen mijn lijf ging tegenwerken. Ik voelde me niet meer mijn open, verbindende zelf. Daarmee deed ik de mensen in mijn omgeving – zowel op het werk als privé – tekort. Mijn geduld was op. 

Ik koos specifiek voor Emmy omdat ik in een eerder gesprek had gemerkt dat ze heel duidelijk en empathisch is. Emmy gaf me een stukje houvast, veiligheid. Daarom had ik ook helemaal geen twijfels voordat het coachingstraject startte. 

De aspecten van de samenwerking met Emmy die me het meest aanspraken waren haar adviserende rol en het luisteren. Emmy volgt het proces op de voet en kan heel snel schakelen. Ze haakt daardoor op dingen in, geeft meteen advies. Die praktische vertaalslag zorgde voor veel verheldering. Het geleerde kon ik zo gelijk toepassen.  

Als ik op het traject terugkijk, zie ik dat het me veel heeft opgeleverd op het gebied van mijn verbindende rol. Er is weer balans en energie. Ik geef beter mijn behoeften aan, zowel thuis als op het werk. Ik kom meer tot rust en merk dat ik daardoor ook meer rust om me heen creëer en dus meer overzicht heb en hou. Dat is heel prettig. 

Ik zou werken met Emmy zeker aan anderen aanbevelen. Ze kan bij verschillende doelgroepen in verschillende categorieën iets betekenen. Emmy geeft veel fijne, nuttige tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Heel inspirerend. Ook is ze super duidelijk. 

Er zijn door de coaching echt dingen veranderd. Ik durf weer te dromen en heb weer ambities! Ik heb mezelf weer hervonden: ik sta nu in mijn kracht en kan dat ook uitstralen!

Marieke van der Pijl

Ik nam contact met Emmy op omdat ik haar ken uit het verleden en een veilig gevoel bij haar had/heb. Zo goed dat ik haar al verschillende keren had aanbevolen en over haar had gepraat in positieve zin.

Dus toen binnen mijn werk de druk opliep (met onder andere een moeilijke casus waar ik ethisch gezien heel ongemakkelijk van werd) besloot ik een VIP-dag met Emmy te gaan doen. Want mijn waarden en normen begonnen enorm te schuren met wat er op het werk gebeurde en daar wilde ik graag hulp bij.

Door het doen van een VIP-dag met Emmy voelde ik weer veiligheid en vrijheid. Ik kon het zoeken bij mezelf en mijn eigen verantwoordelijkheid dragen. Ik ben sterker geworden in het beschermen van mijn normen en waarden en durf dit ook uit te dragen.

Verder bevestigde de dag voor me dat ik meer wil weten over systemisch werken in organisaties en dat ik hier een training over wil volgen. Omdat ik dat na de VIP-dag ook meer uitdroeg, ben ik opgenomen in een speciaal programma over ‘werken in de driehoek’ opgenomen. Dat vind ik ongelofelijk fijn en daar ben ik trots op.

Leidinggevend zorgmanager

Emmy is een hele prettige collega om mee samen te werken. Zij is een ervaren, empathisch en betrokken hoofd P&O die goed de verbinding legt met haar team en de rest van de organisatie. Ze creëert een fijne en open sfeer, staat open voor feedback, maar als het nodig is gaat zij moeilijke gesprekken niet uit de weg. Dit doet zij met humor en een gulle lach. Kortom, een vakvrouw met het hart op de goede plek! 

Loes Borghuis

Bestuurssecretaris bij De Passerel

Emmy van der Knaap is een leidinggevende die van alle markten thuis is. Emmy heeft als teamhoofd en als hoofd P&O a.i. gewerkt bij de Passerel en heeft een belangrijke  bijdrage geleverd in de gewenste veranderingen. Als teamhoofd heeft ze leiding gegeven aan een locatie waar tijdelijk geen leidinggevende beschikbaar was en heeft ze een bijdrage geleverd aan het verbeterproces op de locatie.

Als hoofd P&O heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd in de professionaliseringslag van de afdeling en aan een aantal urgente  thema’s als verzuim, arbeidsmarktbeleid en opleiden.

Emmy is een sterke leidinggevende die dicht bij haar mensen staat, maar ook duidelijk koers weet te bepalen. Emmy beweegt zich in elke situatie met veel enthousiasme en flair. Ze heeft het vermogen om de juiste vragen te stellen, die maken dat medewerkers zelf in beweging komen.

Daarnaast is Emmy een vakvrouw die daar waar nodig zelf de handen uit de mouwen steekt om tot een goed resultaat te komen. Een gesprek met Emmy leidt altijd tot een stap voorwaarts.

Ik wil Emmy dan ook van harte aanbevelen!

Aukina de Bruin

Bestuurder bij De Passerel

Ik heb een aantal jaren met Emmy mogen samenwerken, zij is een enthousiaste en empathische persoon vol daadkracht. Zij kan dicht naast medewerkers staan maar ook op afstand sturen, dus anticiperen op afstand en nabijheid.

Aan de ene kant is Emmy praktisch ingesteld en kan zij snel overzien wat er nodig is en daar acties op uit zetten. Daarnaast kan zij ook van een afstand naar zaken kijken, analyseren en op strategische wijze denken. Emmy kan op diverse manieren communiceren en heeft een grote mate van sensitiviteit.

Het ontwikkelen van nieuwe werkvormen en dienstverlening behoren tot haar capaciteiten. En niet te vergeten; het is heel plezierig om met Emmy te sparren rond complexe vraagstukken en ze is een heel plezierige collega.

Simone Scheringa

Toen ik met Emmy in gesprek kwam merkte ik dat alleen al een kort gesprek met haar wat te weeg bracht. Na het invullen van de vragenlijst en de confrontatie met mijn eigen antwoorden heb ik snel mijn fitbit (sporthorloge) weer omgedaan en meer beweging in mijn leven aangebracht. Het gesprek met Emmy was open, verhelderend en helemaal niet kritisch. Misschien had ik stiekem wel een fronsende blik verwacht mijn eetpatroon… Emmy liet me zien waar nog meer mogelijkheden lagen qua beweging en voeding. Ze gaf toepasbare tips die ik echt ter harte heb genomen. Zij zorgde voor een open gesprek en stelde mooie verdiepende vragen. Ik ga aan de slag met nog beter voor mezelf zorgen. Echt een aanrader dus om met Emmy om tafel te gaan.
Christel van Lunsen

Je kunt hier een berichtje achterlaten

Wil je met me connecten via LinkedIn? Leuk! Je vindt me hier.

Vind je het makkelijker als ik met jou contact opneem? Laat dan hiernaast je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Mijn gegevens:
Emmy van der Knaap
Paulistraat 6
3882 DJ  Putten

Tel: 06-20061005

BTW: NL001978630B51
KvK: 08155504

Connect via linkedin