Gratis

Kosteloze inspiratie waarmee je nú anders kunt gaan werken

Voor leidinggevenden en managers die vermoeden dat er meer mogelijk zou moeten zijn in hun werk zonder dat het zoveel stress oplevert als het nu doet schreef ik een e-book met tips en tricks. Je kunt ‘m hier downloaden door op het plaatje te klikken.

7 tips voor minder doen en meer bereiken

Ben je klaar met je laten leiden door je drukke agenda, de eindeloze afspraken en een telefoon die maar niet stopt met rinkelen? Ik help je graag de eerste stap te zetten naar een leven waarin je je wat minder laat beïnvloeden hierdoor.

Wil je meer rust zonder er productiviteit voor te hoeven inleveren? Laat je dan door dit e-book inspireren. Het e-book is gratis. Je hoeft dus niet je e-mailadres achter te laten om toegang tot het e-book te krijgen.

5-daagse cadeaureeks tegen werkstress

Voel je soms ook de stress, de druk? Heb je behoefte aan meer balans? Ik help je daar graag bij! Want het is wellicht een open deur, maar als je er op tijd bij bent, kun je voorkomen dat stress chronisch wordt. En kun je voorkomen dat het uitmondt in een burn-out.

Om je daarbij te helpen heb ik een vijfdaagse voor je gemaakt! Het enige dat jij hoeft te doen is elke dag tijd nemen bij jezelf stil te staan en te (her)ontdekken wat voor jou belangrijk is.

Meld je hieronder aan en je krijgt van mij elke dag een cadeautje in je inbox, waarmee je als vanzelf even stil staat en met je stress ‘aan de slag gaat’.

JA, IK DOE MEE AAN DE 5-DAAGSE

Je gegevens gebruik ik om je de 5-daagse cadeaureeks te sturen en daarna mijn tweewekelijkse blogs en incidentele e-mails over mijn dienstverlening.
Afmelden en wijzigen van je gegevens kan altijd gemakkelijk via een link in elke mail die je van mij ontvangt.

dit veld niet invullen s.v.p.
Blogs van Emmy

Wil je mijn nieuwste artikelen lezen? Kijk dan eens op mijn blog. Of abonneer je op updates: ik mail je om de week een vers blog.

Je kunt je daarvoor aanmelden op deze pagina.

Je kunt hier een berichtje achterlaten

Wil je met me connecten via LinkedIn? Leuk! Je vindt me hier.

Vind je het makkelijker als ik met jou contact opneem? Laat dan hiernaast je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Mijn gegevens:
Emmy van der Knaap
Paulistraat 6
3882 DJ  Putten

Tel: 06-20061005

BTW: NL001978630B51
KvK: 08155504

Connect via linkedin