Gratis

Kosteloze inspiratie waarmee je nú anders kunt gaan werken

Ik gun het je om snel fijner te kunnen werken: dat je minder stress ervaart en toch meer kunt gaan doen. Daarom vind je hieronder gratis inspiratie waarmee je een start kunt maken in dat proces. 

7 tips voor minder doen en meer bereiken

Voor leidinggevenden (in de zorg) die vermoeden dat er meer mogelijk zou moeten zijn in hun werk zonder dat het zoveel stress oplevert als het nu doet schreef ik een e-book met tips en tricks.

Ben je klaar met je laten leiden door je drukke agenda, de eindeloze afspraken en een telefoon die maar niet stopt met rinkelen? Ik help je graag de eerste stap te zetten naar een leven zonder deze invloeden. Dus wil je meer rust zonder er productiviteit voor te hoeven inleveren? Laat je dan door dit e-book inspireren.

JA, IK ONTVANG GRAAG JE INSPIRATIE

Je gegevens gebruik ik om je wekelijkse blogs te sturen en incidentele e-mails over mijn dienstverlening. Afmelden en wijzigen van je gegevens kan altijd gemakkelijk via een link in elke mail die je van mij ontvangt.

dit veld niet invullen s.v.p.
5-daagse cadeaureeks tegen werkstress

Voel je soms ook de stress, de druk? Heb je behoefte aan meer balans? Ik help je daar graag bij! Want het is wellicht een open deur, maar als je er op tijd bij bent, kun je voorkomen dat stress chronisch wordt. En kun je voorkomen dat het uitmondt in een burn-out.

Om je daarbij te helpen heb ik een vijfdaagse voor je gemaakt! Het enige dat jij hoeft te doen is elke dag tijd nemen bij jezelf stil te staan en te (her)ontdekken wat voor jou belangrijk is.

Meld je hieronder aan en je krijgt van mij elke dag een cadeautje in je inbox, waarmee je als vanzelf even stil staat en met je stress ‘aan de slag gaat’.

JA, IK DOE MEE AAN DE 5-DAAGSE

Je gegevens gebruik ik om je de 5-daagse cadeaureeks te sturen en daarna wekelijkse blogs en incidentele e-mails over mijn dienstverlening. Afmelden en wijzigen van je gegevens kan altijd gemakkelijk via een link in elke mail die je van mij ontvangt.

dit veld niet invullen s.v.p.
 

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Emmy van der Knaap
Gebbekuillaan 21 A
3881 TV Putten

Bel of app me: 06 - 2006 1005
Of stuur een e-mail naar info @ werkenmetemmy.nl

Wil je met me connecten via LinkedIn? Leuk! Je vindt me hier.

Vind je het makkelijker als ik met jou contact opneem? Laat dan hiernaast je gegevens achter en ik neem contact met je op.

BTW: NL001978630B51
KvK: 08155504