Blogs van Emmy

Om de week in je inbox

Ontvang regelmatig mijn blog in je inbox met daarin een herkenbaar verhaal en/of een inhoudelijk artikel over (persoonlijk) leiderschap en/of organisatie ontwikkeling.

Een greep uit reacties die ik op mijn (eerder op LinkedIn geposte blogs) kreeg:

“Ik herken me in jouw updates!”

“Ik vind het leuk om je op deze manier te volgen en ben elke keer blij als ik een nieuwsbrief van je ontvang; even een inspiratie momentje.”

“Je updates zijn voor mij vaak inspirerend en geven me hernieuwde inzichten.” 

“Wat leg je elke keer helder uit dat het ook makkelijker kan!”

Ik schrijf voor managers en directeuren in de zorg en ook voor zorgprofessionals die in grotere of kleinere organisaties werken. Doe je iets anders dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Het kan dan wel gebeuren dat mijn artikelen soms wat minder herkenbaar zijn.

Probeer het eens uit. Je kunt je ieder moment afmelden.

JA, IK ONTVANG GRAAG JE INSPIRATIE

Je gegevens gebruik ik om je mijn tweewekelijkse blogs te sturen en incidentele e-mails over mijn dienstverlening. Afmelden en wijzigen van je gegevens kan altijd gemakkelijk via een link in elke mail die je van mij ontvangt.

dit veld niet invullen s.v.p.

Je kunt hier een berichtje achterlaten

Wil je met me connecten via LinkedIn? Leuk! Je vindt me hier.

Vind je het makkelijker als ik met jou contact opneem? Laat dan hiernaast je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Mijn gegevens:
Emmy van der Knaap
Parklaan 34
3881 CT Putten

BTW: NL001978630B51
KvK: 08155504