Als manager zit je natuurlijk regelmatig tussen de mensen, maar hoe zou het zijn als je een dagdeel ‘gewoon’ met gelijkgestemden door kunt brengen? Samen lachen, huilen (als dat zo uitkomt), kletsen en ook het hebben over jouw kern, jouw normen en waarden.

Samen stilstaan bij hoe je in jouw manier van leidinggeven dicht bij jezelf kunt blijven en meer invloed kunt hebben. Zonder dat je je laat leiden door de buitenwereld, de organisatie waar je werkt, maar door jou zelf, vanuit je innerlijke kracht. En de eerste stap om dat te kunnen doen is stil staan en het (her)ontdekken van jouw kernwaarden.

Als je zin hebt: ik ben er voor je om mee af te spreken! Ik mag en kan de workshop ‘Van hollen naar stilstaan’ organiseren voor managers. Op vrijdag 28 mei kun je een halve dag bij mij in Putten komen. Klik hier voor meer info en inschrijven.