Gelukkig nieuwjaar!

Voor mij is het begin van een nieuw jaar een moment om stil te staan. De tijd gaat snel; 1 keer met je ogen knipperen en het is voorbij. En wat een jaar was 2020…

Ben jij iemand die graag reflecteert op wat je hebt gedaan met je tijd? Dan ben je waarschijnlijk iemand die bewust in het leven staat, doelen stelt, terugblikt, bewust met je tijd omgaat.

Dan herken je misschien ook dat je alweer plannen maakt voor 2021 en zin hebt om een heel nieuw “blanco” jaar te gaan beginnen. Het voelt alsof je in een nieuw schrift begint te schrijven, alle bladzijden zijn nog leeg. Ik kan me daar altijd erg op verheugen. Ik schrijf ieder jaar een brief aan mezelf met mijn verlangen en doelen voor het komend jaar. Op oudejaarsdag pak ik de brief erbij en lees wat er uitgekomen is. Ik ga vandaag weer aan het schrijven.

Schrijf je mee? Deze vragen helpen je daarbij 😉

• Wat heb ik in 2020 met mijn tijd gedaan? Heb ik mijn doelen gehaald?
• Waar ga ik mee stoppen? Wat laat ik los?
• Waar ga ik mee verder in 2021?
• Waar ga ik mee beginnen in 2021?
• Wat wil ik zelf? Wat wil ik echt? Hoe ziet mijn mooiste leven eruit?

Ik ben benieuwd wat jouw doel is voor 2021, waar ga je mee verder of waar ga je mee beginnen?

Ik wens je geluk, liefde en wijsheid.