Joepie, ik zit bij de kapper. Ik ben blij en iedereen die ik hier tegenkom is extra blij. Hoe blij kun je zijn met zo iets “gewoons” als een bezoekje aan de kapper?! En het zijn meer mannen dan vrouwen die ik bij de kapper ontmoet. Eén van hen komt zelfs juichend binnen. 🙂

Ik moet eerlijk bekennen dat ik normaal gesproken wel eens mopper als ik weer naar de kapper moet omdat mijn uitgroei toch weer heel snel verschijnt. Maar nu zit ik geduldig te wachten tot mijn haar uitgespoeld kan worden en maak ik een gezellig praatje. Genieten.

Nu is de kapper niet direct hetgeen ik gemist heb de afgelopen tijd, maar toch geniet ik er zoveel meer van dan normaal. Genieten zit in de kleine dingen. En missen zit ook in de kleine dingen die dan ineens heel groot kunnen zijn.

Hoe belangrijk is het dat je geniet van die momenten van geluk. Het geeft je energie, en helpt om de “grotere” dingen weer beter aan te kunnen.

Hoe is dat voor jou? Leer jij ook waar je van kunt genieten in deze tijd? Ik ben benieuwd!

Merk je dat je wel eens vastloopt nu deze periode wat langer duurt? Dat kan gaan over jezelf, je werk, wil je daarover sparren? Bel of WA ( 06-2006 1005) of mail me gerust (info@werkenmetemmy.nl) of maak een afspraak voor een individuele (wandel) coaching. Dan kijk ik met je mee hoe ik je kan helpen. Je bent welkom!