Wat een heftige tijd, de afgelopen weken. Poeh! Van een volle agenda en veel reistijd naar alleen met mijn beeldscherm.

Nu ben ik wel gewend om thuis te werken en online te vergaderen, maar niet iedereen met wie ik werk is dat. Gelukkig kwamen we er samen uit.

Langzaam komt er een nieuwe werkelijkheid op ons af en we kunnen niet anders doen dan meebewegen, en ik ben blij dat ik ook mensen spreek die de positieve kant kunnen zien.

Ik spreek leidinggevenden die blij zijn om even geen volle agenda te hebben, tijd hebben voor een goed gesprek ook al is dat misschien aan de telefoon. Op een andere manier aandacht geven aan elkaar aan hun medewerkers. Ruimte in hun hoofd om na te denken en plannen te maken voor de nabije toekomst. Ze hebben daardoor meer creatief denkvermogen.

Ik zie een enorme inzet en betrokkenheid om mij heen en heb mooie online gesprekken. De wereld voelt toch dichterbij dan ooit.

Als we meebewegen, creatief blijven denken en positief blijven kunnen we elkaar het best ondersteunen. Op die manier komen we er doorheen.

Samen (in verbinding met elkaar) staan we sterk en kunnen we elkaar een hart onder de riem steken.