Ik werk graag met klanten die intrinsiek gemotiveerd zijn om te leren, zich te ontwikkelen en begeleid willen worden in dit proces. Die het leuk vinden om samen aan het werk te gaan.

Om deze klanten te bereiken geef ik veel weg, ik geef informatie, bouw aan een relatie op basis van vertrouwen, heb contact met ze en kan ze soms ook maar zo ineens helpen met een andere vraag. Ik vind het leuk om te empoweren.

Het voorbeeld kwam vandaag nog langs; een opdrachtgever van een tijdje geleden vroeg of ik hen kon ondersteunen, helaas had ik geen ruimte/tijd maar heb wel aangeboden om hen te helpen door iemand voor ze te zoeken die wel tijd heeft. ( en die natuurlijk een hoge kwaliteit heeft 🙂 Hiermee begeleid ik op een andere manier, ondersteun en zeg geen harde nee. Zo blijft de relatie op basis van vertrouwen en ondersteunen bestaan.

Ik ben realistisch of dat wat ik aanbied in mijn diensten past bij het verlangen van de klant, daarom is er altijd contact voordat we starten om samen te onderzoeken wat dat verlangen is en of dat wat ik aanbied daar een goede oplossing voor is. Het kan ook voorkomen dat ik doorverwijs naar een ander of dat we een ander programma kiezen om samen te gaan doen. Daarnaast ben ik altijd transparant in wat je krijgt en ben ik heel toegankelijk. Met vragen kun je altijd tussendoor bij mij terecht. Ik ben gericht op het langer(ere) termijn resultaat waardoor er een duurzame verandering plaatsvindt.

Ik zou niet anders willen werken dan op deze manier.

Daarmee trek ik mijn ideale klanten aan. Want zeg eens eerlijk: wie wil er nou met klanten werken die niet bij hem of haar passen? 🙂

Met wie werk jij het liefst?