Langzaam kruipen we naar 2020, de laatste dag. Voor mij zijn dit momenten om even stil te staan. De tijd gaat snel voorbij; 1 keer met je ogen knipperen en het is voorbij. Wat is er gebeurd, wat heb ik met mijn tijd gedaan? Herken je dat? Dan ben je waarschijnlijk iemand die bewust in het leven staat, doelen stelt, terugblikt, bewust met je tijd omgaat.

 

Dan herken je waarschijnlijk ook dat je alweer plannen maakt voor 2020 en zin hebt om heel nieuw “blanco” jaar te gaan beginnen. Het voelt alsof je in een nieuw schrift begint te schrijven, alle bladzijden zijn nog leeg, je mag ze zelf gaan inkleuren. Ik kan me daar altijd erg op verheugen, plannen te bedenken en op te schrijven. Ik schrijf ieder jaar een brief aan mezelf met mijn verlangen en doelen voor het komend jaar. Op oudejaarsdag pak ik de brief erbij en lees wat ervan uit gekomen is. 😉 Ik ga vandaag weer aan het schrijven.

 

Schrijf je mee? Deze vragen helpen je daarbij. 😉

 

  1. Wat heb ik in 2019 met mijn tijd gedaan? Heb ik mijn doelen gehaald?
  2. Waar ga ik mee stoppen? Wat laat ik los, wat mij niet meer dient?
  3. Waar ga ik mee verder in 2020?
  4. Waar ga ik mee beginnen in 2020?
  5. Wat wil ik zelf? Wat wil ik echt? Hoe ziet mijn mooiste leven eruit?
Ik ben benieuwd wat jouw doel is voor 2020, waar ga je mee verder of waar ga je mee beginnen?

 

Ik wens je geluk, liefde en wijsheid. E.