Voor veel mensen is kerst een gezellig samenzijn met familie en vrienden. Kerst heeft ook een mooie boodschap, de boodschap van liefde en verbinding. Dat kan in zo veel lagen op verschillende manieren.

Voor mij betekent elkaar liefhebben, elkaar aanmoedigen en steunen, het grootse in de ander te zien en de ander zijn ding te laten doen.

Hoeveel liefde en verbinding kun je deze kerst maken met je naasten als je ze eens vraagt wat hun dromen en verlangens zijn! Superleuke gesprekken om juist met kerst te hebben. Je kunt elkaar geen waardevoller cadeau geven.
Misschien is er wel iemand in je familie die wat meer aanmoediging nodig heeft om te kunnen vertellen wat zijn dromen en verlangens zijn. Dat is ook helemaal oké, vraag eens wat diegene zou dromen of verlangen voor de mensen om hem heen. Dikke kans dat het dan ook over zichzelf gaat;)

Deel wat liefde deze kerst, zoek de verdieping en daag jezelf uit om echt te verbinden met elkaar.

Een liefdevol kerstfeest!