Je ben leider of directeur en hebt lef en visie.

Je bent eigenwijs, omdat jij leiding wilt geven op jouw manier vanuit jouw idealen.

Je gelooft in liefdevol, moedig leiderschap.

Je bent intelligent, snel, intuïtief en creatief.

Innerlijke waarden staan hoog in het vaandel bij je.

Je geeft vanuit een innerlijk weten vorm aan je leiderschap. Je gebruikt daarbij je sensitiviteit, je kennis en je schat aan ervaring.

Maar je kunt en wilt meer. Je wilt je dromen realiseren, je leiderschap verbeteren en een succesvolle organisatie ontwikkelen. Je wilt persoonlijk geluk en zakelijk succes optellen en vermenigvuldigen en vooral ook bijdragen aan een zinvolle samenleving.

Zelf ben ik altijd erg geïnteresseerd geweest in levensgeluk en zingeving gecombineerd met zakelijk succes. Bewust keuzes maken, het positieve uit uitdagende situaties halen, kansen zien en gebruiken. Het komt je niet altijd aanwaaien.

Ik weet nu wat moedig, liefdevol leiderschap kan betekenen in de praktijk.

Ik weet dat verbinden en liefde de ingrediënten zijn die het verschil in (persoonlijk) leiderschap maken.

Door anders te denken en te doen ontwikkel je krachtig en integer leiderschap en worden knelpunten opgelost. Je laat zien dat het voorbeeld van Liefdevol leiderschap de grootste bijdrage levert aan een zinvolle samenleving.