Er wordt tegenwoordig vaak gezegd dat je je hele “zijn” mee moet nemen naar je werk. Dat werkgeluk boven alles gaat. Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe geef je betekenisvolle actiegerichte steun voor integratie en leven vanuit je volle menszijn? Hoe neem je dat mee in je rol van leidinggevende in de organisatie?

Leidinggevenden & managers belonen perfectionisme. We willen het vooral leuk en gezellig houden waardoor de moeilijke gesprekken niet worden gevoerd en er geen nieuwsgierigheid naar elkaar is.

Er is geen creativiteit en innovatie meer. We verschuilen ons achter processen, protocollen. En denken dat daar de sleutel ligt tot verandering.

Maar is dat zo? De oplossing ligt altijd op een ander niveau dan daar waar het “probleem” ontstaat.

Wil jij het anders doen in je organisatie? Dan kan het helpen om je te verbinden met de kernwaardes, missie en visie van de organisatie en met die van jezelf als leidinggevende manager.

Wat was ook alweer de reden van het bestaan van de organisatie? Hoe verhoudt zich dat tot jouw rol als leidinggevende en tot jezelf? Daarmee ga je naar de kern en daar waar de sleutel tot verandering ligt. Met als resultaat meer creativiteit, innovatie en werkgeluk in je organisatie met alle – positieve – gevolgen van dien.