Heb jij dat ook wel eens dat je voelt: Ik wil nu even niets, alleen maar met mezelf zijn?

Durf je daarvoor te kiezen? Lekker bij jezelf, kaarsjes aan, muziekje aan, even de wereld buiten sluiten. Soms zo nodig om jezelf te resetten. Heerlijk even niets hoeven, niets doen, geen contact met buiten maar contact maken met jezelf.

Wij mensen hebben dat nodig, tijd alleen, even alleen in je eigen energie. Je niet verhouden tot anderen maar alleen voelen wat jij nodig hebt. Soms doen we dat te weinig, omdat het leven ons leeft, in plaats van dat wij het leven leven. En soms haalt het leven ons in en worden we ziek. Daarin worden we gedwongen om naar onszelf te gaan. Wat als we nu een vaker zouden kiezen voor onszelf? Zodat we die wake-up call voor kunnen zijn?

Als je kiest voor jezelf ben je vrij, voel je vrijheid en liefde voor jezelf. Pas je jezelf even niet aan aan de ander maar maak je de verbinding met jezelf. Het is belangrijk om contact te maken met jou, belangrijk om jezelf te voelen en naar jezelf te gaan. Binnenin jou vind je de antwoorden op Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Die antwoorden zijn belangrijk om te vinden als je het verlangen hebt je mooiste leven te leiden. Soms is daar moed voor nodig om het echte contact met jezelf te maken, maar alleen jij bent verantwoordelijk voor je eigen leven.

Durf jij voor jezelf te kiezen? Durf jij jezelf in de spiegel aan te kijken? Dat is mooi als je die moed hebt.