Werk jij met plezier?

Doe jij werk dat bij je past? Doe je dat met liefde en vooral ook plezier? Ik hoop van harte dat je op beide vragen bevestigend zult antwoorden. Werk dat bij je past betekent positieve energie, je kunt bergen verzetten, je zult zin hebben in de dag, jouw werk dóet ertoe, je bent blij, hebt plezier en komt met energie weer thuis.

Wij veranderen zelf, maken life events door, ontwikkelen ons als mens, ons werk verandert en de maatschappij verandert. Veerkracht en meebewegen met de ontwikkelingen is belangrijk. Hoe belangrijk is het dan om jezelf te kunnen ontwikkelen zodat je werk hebt dat aansluit bij jezelf en de veranderingen op je werk en daardoor fijn voelt? Dat je dat wat je doet met liefde en plezier doet. Dat je je vitaal en gelukkig voelt. Ik gun mijzelf en ons allen dit.

Wij willen werk dat bij ons past, werk dat we kunnen, waar we energie van krijgen en plezier hebben. Wanneer we werkelijk luisteren naar onszelf en onze talenten inzetten dan gaat het stromen! En hoe doe je dat?

Heel simpel ;-). Zorg dat je altijd de regie over je eigen leven hebt, dat je weet wat jouw waardes zijn, wat jouw missie is en leg alles wat je doet langs die lat. Wees eerlijk, stel je kwetsbaar op en deel je ambitie. Neem de regie over je eigen energie, want alleen jij weet waar je energie van krijgt. Wees vervolgens eerlijk naar jezelf of dat wat je doet klopt, zo ja ga vooral door. Zo nee: Tijd voor verandering?!